Flemingsberg Science bjuder in till Innovationspub

//Flemingsberg Science bjuder in till Innovationspub

Flemingsberg Science bjuder in till Innovationspub

Tema: Innovationskraft Flemingsberg

Fira vårens ankomst med att lyssna till inspirerande framgångar och innovativa idéer med ursprung i Flemingsberg. Kom och möt innovativa och entreprenöriella personer som brinner för utvecklingen av nya innovationer och för utvecklingen av Flemingsberg.

Välkommen att nätverka under lättsamma former, vi bjuder på dryck och tilltugg!

Tid: 2017-04-20 kl 16.00 – 19.00

Plats: Flemingsberg Science, Blickagången 6, hiss G, plan 8, Flemingsberg

Program: 
Vi inleder kvällen med att lyssna ca 5 min var på respektive talare sedan blir det mingel och nätverkande under lättsamma former.

  • Rui Chen, medgrundare av LARA Diagnostics, berättar om utvecklingen av en innovativ metod för tidig diagnostik av perifera nervskador.
  • Sebastian Eriksson, medgrundare av Gone North Games berättar om resan och att slå igenom som oberoende spelutvecklare, innan studierna ens var avslutade.
  • Svein Kleiven, berättar om hur mångårig forskning förvandlats till affär – en ny golvteknik som drastiskt kan minska fallskador hos äldre.
  • Catharina Borgenstierna, erfaren affärsarkitekt i bl a projektet Kraftcentrum Flemingsberg delar med sig av erfarenheter och berättar om framgångsfaktorer för att utveckla skarpare start-ups.

Arrangör: Flemingsberg Science i samarbete med Innovationsorganisationerna i Flemingsberg

>>Anmäl dig här.

 

2017-03-28T15:42:52+00:00 mars 28th, 2017|