Loading...
START2023-05-12T13:46:10+02:00

Stiftelsen Flemingsberg Science arbetar för att Flemingsberg 2050 ska vara ett av Sveriges mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och kreativitet. Vi främjar och går i bräschen för utvecklingen av kunskapsintensiv verksamhet i Flemingsberg. Det gör vi tillsammans med akademi, näringsliv och samhälle.

Stiftelsen Flemingsberg Science arbetar för att Flemingsberg 2050 ska vara ett av Sveriges mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och kreativitet. Vi främjar och går i bräschen för utvecklingen av kunskapsintensiv verksamhet i Flemingsberg. Det gör vi tillsammans med akademi, näringsliv och samhälle.

Delad hälsodata ska förbättra vården

april 4th, 2023|

Hallå där Sebastiaan Meijer, professor i vårdlogistik, som gett input till en färsk statlig utredning om hur data om patienters sjukdomar och hälsotillstånd bör hanteras. På vilket sätt är detta en angelägen samhällsfråga?

Innovationsmiljön Campus Flemingsberg tar nya steg

mars 15th, 2023|

Vi har gått in i 2023 med full fart. Vi fortsätter mot det strategiska målet Flemingsberg ska vara den självklara etableringsorten i södra Stockholm med en internationellt konkurrenskraftig innovationsmiljö som rymmer testbäddar för urbana samhällsutmaningar.

Stockholms innovationsarenor samlar kunskap och bygger attraktionskraft

mars 14th, 2023|

Innovationsarenor som Flemingsberg Science gör det lättare att samla den kunskap och kompetens som krävs för utvecklingen av framtidens hållbara stad. – Arenornas snabba identifiering av behov och signaler är avgörande för regionens utveckling. Flemingsbergs Science stärker det lokala ekosystemet och bidrar till att företag kan forska, utvecklas och växa i regionen, inte minst inom life science, säger Anton Västberg, utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Från Science Week: Innovativa arenor skapar samverkan för framtidens stad

februari 2nd, 2023|

Se panelsamtalet om hur innovativa neutrala arenor är centrala för utvecklingen av den smarta och kunskapsintensiva staden. Flemingsberg Science VD Johnny Högberg deltar tillsammans med en panel bestående av Sophia Sundberg, Vd, Barkaby Science, Peter Dobers, Professor i företagsekonomi med fokus på hållbar utveckling och samverkan, Södertörns högskola, Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, Fabege och Anton Västberg, Utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Testa din affärsidé: Flemingsberg Science Award Startup öppen för ansökan

januari 30th, 2023|

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Alla ideér är välkomna att delta i STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen.

Vad händer på Instagram?

Terminens sista kaffe-torsdag! Kom förbi och säg hej, ta en kaffe och en kaka ❤️☕️🍪

#kaffetorsdag #karolinskainstitutet #campusflemingsberg #ombudki #studentochdoktorandombud #studentombud #doktorandombud
...

2 0

Sommaren är runt hörnet men vi har fortfarande tider kvar för coachning. Länk i bion!🙏🌤️

#drivhusetstockholm #campusflemingsberg #södertörnshögskola #starup #drivaeget #stockholmsuniversitet campusflemingsberg sodertorns_hogskola stockholmuniversity
...

4 0

Campus Flemingsberg

Till toppen