Loading...
START2021-05-21T14:30:00+02:00

Flemingsberg Science skapar samverkan för forskning, utveckling och innovation i Flemingsberg. Vi identifierar värdeskapande samverkansmöjligheter i skärningspunkten mellan akademi, näringsliv och samhälle, och går i bräschen för utvecklingen av dessa. TILLSAMMANS SKAPAR VI MORGONDAGENS SAMHÄLLE

Flemingsberg Science skapar samverkan för forskning, utveckling och innovation i Flemingsberg. Vi identifierar värdeskapande samverkansmöjligheter i skärningspunkten mellan akademi, näringsliv och samhälle, och går i bräschen för utvecklingen av dessa. TILLSAMMANS SKAPAR VI MORGONDAGENS SAMHÄLLE

Nu öppnar ansökan till Flemingsberg Science Award 2022

september 13th, 2021|

Nu kan du som student, arbetande och boende i Flemingsberg tävla med din affärsidé. I en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup belönar Flemingsberg Science idéer som bidrar till en bättre värld. Förutom prissumman på 5000 kr får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö.

”Snart kan vi mötas vi IRL igen”

september 9th, 2021|

Arbetet sedan covidutbrottet har präglats av videomöten, framför allt i våra olika fokusgrupper. Det har gått över förväntan, tack vare att de cirka 70 personer som är engagerade i grupperna hunnit lära känna varandra och frågorna redan innan pandemin. Men vi ser verkligen fram emot att, förhoppningsvis snart, kunna mötas IRL – det är så ju så mycket roligare!

XNK Therapeutics bygger ny GMP-anläggning i Flemingsberg

september 9th, 2021|

– Flemingsberg är den plats i världen du vill vara om du arbetar med NK-celler. Här finns en stark forskning i en världsledande forskningsgrupp och en närhet till en klinik som verkligen kan NK-celler. Nyligen inledde vi byggnationen av en ny GMP-anläggning med tillhörande forskningslaboratorium på 350 kvadratmeter för vår NK-cellsterapi. Den nya anläggningen byggs i Novum i Flemingsberg och ger oss fullständig kontroll över hela utvecklingskedjan när anläggningen står klar under 2022.

Johnny Högberg ny VD för Flemingsberg Science

augusti 27th, 2021|

Den 1 november tillträder Johnny Högberg som VD för stiftelsen Flemingsberg Science. Stiftelsen uppgift är att utveckla södra Stockholm där vård och forskning är stark runt världsledande Karolinska Universitetssjukhuset, Karolinska Institutet, KTH, Södertörns högskola med flera akademier. Flemingsberg Science bidrar till att Stockholmsregionen kan bli en av de fem ledande regioner i världen på Life Science.

Vad händer på Instagram?

Hej alla, Idag har jag haft en föreläsning och en seminarie där jag även fick tag på andra delen av min hemtenta. Kan lägga video och visa hur hemtentan kan se ut på förskollärarprogrammet imorgon 😀. Sedan har jag jobbat som studentambassadör och varit med i en podd där vi berättade om hur det var att vara studentambassadör på högskolan 😀. Sök gärna till att bli ambassadör för att kunna inspirera andra elever till att börja plugga på högskolan men även att kunna tjäna extra pengar.
💫💫💫
Angående videon man ser ovan, här gör jag en cover av en låt som heter säg att du vann som har en viktig budskap. Jag har som blivande lärare alltid velat uppmärksamma mobbning och hur dåligt det kan vara samt hur mycket det kan påverka de som blir utsatta. Och denna sången har det budskapet vilket jag tycker är värdefull. Jag ser det som en del av mitt ansvar som blivande förskollärare för att se till att de som blir utsatta vågar komma fram och prata om det så att man kan sätta stopp på det. Och jag tycker att fler och fler borde belysa det ämnet och inte tabubelägga det ämnet. För att se hela videon kan man söka på Parman Gitijah på youtube så finns hela videon där 🙂

#södertörnshögskola #sh #campusflemingsberg
#student #studera #shlivet #studyinstockholm
...

0 0

Hej Alla 👋🏼
Jag heter Parman (kallas för Parre) och kommer ha Södertörns Instagram denna vecka. Yaay vad kul 😀. Jag har tidigare haft Södertörns Instagram vid 2 andra tillfällen där jag berättade om interkulturalitet och spelade även några barnlåtar som jag visade upp för er. Om ni inte har sett det är det bara att scrolla ner så kan ni inte missa det 😀. ( hör av er annars så kan jag skicka några exempel )

Lite allmänt om mig:
Jag pluggar förskollärarprogrammet just nu och är inne på min sjätte termin. Förskollärarprogrammet är totalt 7 terminer vilket motsvarar 3,5 år/210hp. Jag har ett stort intresse för musik och även spelar piano och använder piano som ett pedagogiskt verktyg i min undervisning med barnen. På fritiden spelar jag basket och har även utvecklat intresset för båtlivet då det är otroligt vackert att åka runt i Stockholms skärgård och runt djurgårdskanalen 😀. Har ni frågor nåt ni mig lättast i kommentarsfältet/DMs.
parmangitijah

#södertörnshögskola #sh #campusflemingsberg
#student #studera #shlivet #studyinstockholm
...

3 0

Campus Flemingsberg

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
Till toppen