Ta chansen att inspireras under Science Week

Årets Södertälje Science Week sker helt digitalt den 2-6 februari. Under tre dagar kan du delta i livesända webbinarier och workshops där forskare, studenter och beslutsfattare möts i interaktiva samtal över gränserna.

För femte året i rad lockar Södertälje Science Park med ett sprängfyllt flerdagarsevent för att skapa delaktighet för en hållbar värld. Flemingsberg Science deltar som medarrangör till seminariet: Hur kan ett samspelt innovationsekosystem bidra till hållbar tillväxt?

Här diskuteras hur innovationsnoderna Barkarby Science, Flemingsberg Science, Kista Science City, Stockholm Science City och Södertälje Science Park arbetar tillsammans för att stärka innovation och tillväxt utifrån olika perspektiv och geografiska områden.

Sammanlagt rymmer Södertälje Science Week cirka 60 seminarier och interaktiva workshops. Forskare, smarta entreprenörer, konstnärer och samhällsaktörer bjuder in till aktiviteter och samarbeten samt visar konkreta exempel på både av vad som görs idag och vad som kan göras i framtiden. Avstamp sker i Södertälje, men exemplen och lösningarna är generella och genomförbara överallt. 

Mer om Södertälje Science Week.

Scientify Research vinnare av årets Flemingsberg Science Award

Flemingsbergs Science Award STARTUP 2023 gick till Scientify Research. Webbtjänsten samlar forskningsfinansiering från hela världen i en öppen databas. Här finns en rad funktioner för underlätta för forskare att hitta rätt finansieringsmöjligheter.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg
2022-01-26T11:32:20+01:00
Till toppen