Ta chansen att inspireras under Science Week

Årets Södertälje Science Week sker helt digitalt den 2-6 februari. Under tre dagar kan du delta i livesända webbinarier och workshops där forskare, studenter och beslutsfattare möts i interaktiva samtal över gränserna.

För femte året i rad lockar Södertälje Science Park med ett sprängfyllt flerdagarsevent för att skapa delaktighet för en hållbar värld. Flemingsberg Science deltar som medarrangör till seminariet: Hur kan ett samspelt innovationsekosystem bidra till hållbar tillväxt?

Här diskuteras hur innovationsnoderna Barkarby Science, Flemingsberg Science, Kista Science City, Stockholm Science City och Södertälje Science Park arbetar tillsammans för att stärka innovation och tillväxt utifrån olika perspektiv och geografiska områden.

Sammanlagt rymmer Södertälje Science Week cirka 60 seminarier och interaktiva workshops. Forskare, smarta entreprenörer, konstnärer och samhällsaktörer bjuder in till aktiviteter och samarbeten samt visar konkreta exempel på både av vad som görs idag och vad som kan göras i framtiden. Avstamp sker i Södertälje, men exemplen och lösningarna är generella och genomförbara överallt. 

Mer om Södertälje Science Week.

Nya Medlemmar på Innovation Station: Framviks Resa mot VR-Driven Konflikthantering

Framvik är en av Innovation Station Flemingsbergs senaste medlemmar. Ett scale up-bolag som har gjort sig kända genom sin framstående VR- teknik som baseras på gedigen forskning och unik expertis. VD och grundaren Maria Bauer berättar om deras resa, en framgångssaga som har lett fram till att de nu har valt att bli en del av Flemingsbergs bolagskluster.

Tävla om Flemingsberg Science Award Startup 2024 – ta din idé till nästa nivå

Äntligen öppnar anmälan till Flemingsberg Science Award STARTUP 2024. Har du en spännande affärsidé som förtjänar att testas av experter? Är du redo att ta den till nästa nivå? Då är denna tävling perfekt för dig. Delta och tävla om en vinst på 10 000 kr samt tre månaders medlemskap på Innovation Station - en coworking, innovationshub och mötesplats i hjärtat av Campus Flemingsberg.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg
2022-01-26T11:32:20+01:00
Till toppen