Ta chansen att inspireras under Science Week

Årets Södertälje Science Week sker helt digitalt den 2-6 februari. Under tre dagar kan du delta i livesända webbinarier och workshops där forskare, studenter och beslutsfattare möts i interaktiva samtal över gränserna.

För femte året i rad lockar Södertälje Science Park med ett sprängfyllt flerdagarsevent för att skapa delaktighet för en hållbar värld. Flemingsberg Science deltar som medarrangör till seminariet: Hur kan ett samspelt innovationsekosystem bidra till hållbar tillväxt?

Här diskuteras hur innovationsnoderna Barkarby Science, Flemingsberg Science, Kista Science City, Stockholm Science City och Södertälje Science Park arbetar tillsammans för att stärka innovation och tillväxt utifrån olika perspektiv och geografiska områden.

Sammanlagt rymmer Södertälje Science Week cirka 60 seminarier och interaktiva workshops. Forskare, smarta entreprenörer, konstnärer och samhällsaktörer bjuder in till aktiviteter och samarbeten samt visar konkreta exempel på både av vad som görs idag och vad som kan göras i framtiden. Avstamp sker i Södertälje, men exemplen och lösningarna är generella och genomförbara överallt. 

Mer om Södertälje Science Week.

Från Science Week: Innovativa arenor skapar samverkan för framtidens stad

Se panelsamtalet om hur innovativa neutrala arenor är centrala för utvecklingen av den smarta och kunskapsintensiva staden. Flemingsberg Science VD Johnny Högberg deltar tillsammans med en panel bestående av Sophia Sundberg, Vd, Barkaby Science, Peter Dobers, Professor i företagsekonomi med fokus på hållbar utveckling och samverkan, Södertörns högskola, Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, Fabege och Anton Västberg, Utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Testa din affärsidé: Flemingsberg Science Award Startup öppen för ansökan

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Alla ideér är välkomna att delta i STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg
2022-01-26T11:32:20+01:00
Till toppen