FLEMINGSBERG SCIENCE AWARD2022-06-03T10:28:28+02:00

Flemingsberg Science Award

Nu kan du som student, arbetande och boende i Flemingsberg tävla med din affärsidé. I en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup belönar Flemingsberg Science idéer som bidrar till en bättre värld.

Flemingsberg Science arbetar för utveckling av det kunskapsbaserade ekosystemet i Flemingsberg, där en viktig komponent är fler och växande företag. För att uppmärksamma och stimulera tävlande från Flemingsberg har Flemingsberg Science valt att i samarbete med Venture Cup skapa en affärsplanetävling: Flemingsberg Science Award. Genom att samarbeta med Venture Cup tror vi att vi kan få många studenter, arbetande och boende i Flemingsberg att ta steget och utveckla sin affärsidé – som kanske förändrar världen.
Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet.

Har du en idé som kan bidra till en bättre värld? Då ska du vara med i tävlingen Flemingsberg Science Award. Vi står inför flera stora samhällsutmaningar som klimatförändringar, demografiska förändringar, psykisk ohälsa och ökande ojämlikhet. För att lösa dessa utmaningar kommer det att behövas nya innovativa lösningar och angreppssätt – nya sätt att tänka, samarbeta och agera.

Starta din entreprenörskapsresa med hjälp av Venture Cup! 

LÄS MER OCH ANSÖK

Läs mer om Venture Cup IDEA

Läs mer om Venture Cup STARTUP

Tidplan

Venture Cup IDEA

Har du en affärsidé du vill förverkliga? Lämna in den i Venture Cups tävling IDEA. Genom att vara med och tävla garanteras du feedback från deras professionella nätverk, möjlighet till att skapa nya kontaktytor och din idé har dessutom chansen att tituleras som en av Sveriges 20 bästa affärsidéer. Tävlingen är öppen mellan den 13 september och 11 november.

Alla ideér är välkomna att delta i Venture Cup IDEA så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen fortfarande är under 100 000 SEK (externt ägarkapital är inkluderat).

Flemingsberg Science Award – IDEA

Flemingsberg Science delar ut Flemingsberg Science Award – IDEA som riktar sig till idéer i tidiga skeden. Förutom prissumman på 5 000 SEK får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö.

Läs mer om Venture Cup IDEA

Venture Cup STARTUP

STARTUP är tävlingen för dig som vill testa om din affärsidé har vad som krävs för att bli Venture Cups Startup of the Year.

Alla idéer är välkomna att delta i Venture Cup STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen. Efter det välkomnar vi såklart er att jobba vidare med affärsidéen, försäljning och eventuella investeringar.

Flemingsberg Science Award – STARTUP

Flemingsbergs Science Award – För startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som student, boende eller på annat sätt verksam till området. 1 vinnare i region öst utses. Förutom prissumman på 10 000 SEK får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö.

Läs mer om Venture Cup STARTUP

Venture Cup – tävlingen för morgondagens entreprenörer

Venture Cup lanserades 1998 för att stödja tillväxt i Sverige. Sen dess har konceptet växt till att innefatta en framgångsrik process där deltagare får hjälp att utveckla sina affärsidéer till morgondagens företag. Kunniga branschexperter engagerar sig ideellt genom att ge feedback och utvecklingstips på alla idéer som lämnas in. Dessutom erbjuder organisationen inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Läs mer

Så här fungerar det:

Flemingsberg Science Award STARTUP öppen för tävlande

februari 2nd, 2022|

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Förutom prissumman på 10 000 SEK får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö. Deadline för deltagande är den 5 april.

Nu öppnar ansökan till Flemingsberg Science Award 2022

september 13th, 2021|

Nu kan du som student, arbetande och boende i Flemingsberg tävla med din affärsidé. I en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup belönar Flemingsberg Science idéer som bidrar till en bättre värld. Förutom prissumman på 5000 kr får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
Till toppen