Flemingsberg Science Award

Nu kan du som student, arbetande och boende i Flemingsberg tävla med din affärsidé. I en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup belönar Flemingsberg Science idéer som bidrar till en bättre värld.

Förutom prissumman på 5000 kronor får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö.

Flemingsberg Science arbetar för utveckling av det kunskapsbaserade ekosystemet i Flemingsberg, där en viktig komponent är fler och växande företag. För att uppmärksamma och stimulera tävlande från Flemingsberg har Flemingsberg Science valt att i samarbete med Venture Cup skapa en affärsplanetävling: Flemingsberg Science Award. 

Flemingsberg Science delade hösten 2019 ut Flemingsberg Science Award – IDEA som riktar sig till idéer i tidiga skeden. Genom att samarbeta med Venture Cup tror vi att vi kan få många studenter, arbetande och boende i Flemingsberg att ta steget och utveckla sin affärsidé – som kanske förändrar världen.

LÄS MER OCH ANSÖK

Läs mer om Venture Cup IDEA hos Venture Cup

Venture Cup – tävlingen för morgondagens entreprenörer

Venture Cup lanserades 1998 som en affärsplanstävling med syfte att främja svensk tillväxt. Sen dess har konceptet växt till att innefatta en framgångsrik process där deltagarna får hjälp att utveckla sina affärsidéer till morgondagens företag. Kunniga branschexperter engagerar sig ideellt genom att ge feedback och utvecklingstips på alla idéer som lämnas in. Dessutom erbjuder organisationen inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk.

Flemingsberg Science Award hösten 2019 – för idéer som bidrar till en bättre värld

Har du en idé som kan bidra till en bättre värld? Då ska du vara med i idétävlingen Flemingsberg Science Award. Vi står inför flera stora samhällsutmaningar som klimatförändringar, demografiska förändringar, psykisk ohälsa och ökande ojämlikhet. För att lösa dessa utmaningar kommer det att behövas nya innovativa lösningar och angreppssätt – nya sätt att tänka, samarbeta och agera.

Flemingsberg Science Award är en delmängd av Venture Cup IDEA och är öppen mellan den 17 september och den 7 november. 

Venture Cup IDEA är en tävling för alla idéer i ett tidigt skede, det kan vara allt ifrån en idé som du inte kan få ur huvudet eller en affärsidé som du arbetat med ett tag. Oavsett idé är detta tävlingen för dig som vill ta din affärsidé till nästa nivå. Genom att delta i Venture Cup IDEA får du feedback på din idé, marknadsföringsmöjligheter på plattformen, samtidigt som du får tillgång till ett stort nätverk av personer från näringslivet. 

Vinnaren av Venture Cup IDEA belönas med publicitet då vinnaren hamnar på Venture Cups årliga topp-20-lista, vilket även firas med ett tillhörande event. Utöver att bli utsedd till en av Sveriges topp 20 bästa idéer vinner du 5 000 kronor.

Vinnaren av Flemingsberg Science Award får ett pris på 5 000 kr och fri plats under tre månader i Flemingsberg Science innovationsmiljö.

Läs mer hos Venture Cup

Så här fungerar det:

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA