Vi är med och utvecklar Campus Flemingsberg

Flemingsberg Science arbetar tillsammans med Region Stockholm, Botkyrka kommun, Huddinge kommun, företagen, högskolorna och fastighetsintressenterna för utvecklingen av en attraktiv campusmiljö i Flemingsberg.

Här skapas en konkurrenskraftig innovationsmiljö med en sammanhängande stadsväv, en plats där kunskap och kreativitet sammanförs med näringsliv, boende och besökare för att skapa hållbar tillväxt i en öppen och inbjudande livsmiljö.

Campus Flemingsberg är ett levande och mångvetenskapligt campus, som är unikt med sin mix av högre utbildning, forskning, kunskapsintensiva företag och sjukvård. Här finns caféer och restauranger, mötesplatser, motionsspår och utegym. Här finns ett flertal högskolor och universitet, en konstskola, en gymnasieskola och ett universitetssjukhus, allt inom gångavstånd.

Campus Flemingsberg är en attraktiv plats för kunskapsintensiva företag som vill etablera sig nära akademier och universitetssjukhuset. I området finns en välutvecklad infrastruktur för kommersialisering, utveckling av start-up företag, etableringar och nya samarbetsprojekt. I Flemingsberg finns även ett av Sveriges största rättscentrum, nybyggda bostäder, mataffärer som ICA Maxi och Lidl, hotell, gym och sportcenter.

I kommande utvecklingsetapper planeras för mer shopping, restauranger, nöje, kultur och utbildning blandat med kontor, bostäder och parker.

Läs mer på campusflemingsberg.se

KONTAKT

Johnny Högberg
CEO, Flemingsberg Science
johnny.hogberg@flemingsbergscience.se
+46 70 550 12 73

Pernilla Boström
COO, Flemingsberg Science
pernilla.bostrom@flemingsbergscience.se
+46 703 35 25 77

Josefine Bresmar
Kommunikatör, Flemingsberg Science
josefine.bresmar@flemingsbergscience.se
+46 72 218 86 46