Så kan du få stöd från KI:s infrastruktur för avancerade terapiläkemedel (ATMP)

Att utveckla läkemedel för avancerad terapi (ATMP) är ett växande område. Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset har unika faciliteter och expertis inom detta område.

Vi välkomnar dig till detta frukostseminarium för att lära dig mer om hur ditt företag kan få tillgång till dessa faciliteter och dra nytta av tjänsterna, resurserna och kompetensen. Ställ dina frågor till forskare och entreprenörer från anläggningarna och vår växande ATMP-community under den avslutande frågestunden.

Registrera dig här. 

När?

2022-04-26 08:00 – 10:00

Var?

Innomedicum, Nanna Svartz Väg 2 at Campus Solna. Room: Daggkåpa

Arrangörer

Stockholm Life Tech (Region Stockholm, Akademiska Hus, Flemingsberg Science, Karolinska Institutet, Karolinska Institutet Science Park, Karolinska University Hospital, Stockholm Science City)

Program (In English)

8:00 Breakfast & Networking

8:30 Welcome!

8:40 Kristina Kannisto, Project leader Centre for Advanced Medical Products (CAMP), Swelife ATMP and ATMP Sweden, will start with an overview of the ATMP landscape in Sweden and the environment in Stockholm. Kristina is also the single Entry Point och regulatory support at Karolinska Centrum för Cellterapi (KCC).

8:50 Anna Pasetto, Facility Manager at the pre-GMP facility at ANA Futura, tells about their offer to companies followed by Magnus Essand, Professor of gene therapy at Uppsala University, CSO and co-founder of Elicera Therapeutics will share their experience from working with ANA Futura.

9:10 Pontus Blomberg, Head of Unit for KCC and GMP production unit Vecura, tells about their offer to companies followed by Johan Liwing, CEO at XNK Therapeutics who shares his experience from the GMP facility at Vecura.

9:30 Panel: All speakers are invited to a panel to answer questions from the audience

Welcome to stay after the meeting for a tour of A Working Lab @ Innomedicum to hear more about this innovation hub at Campus Solna.

Register not later than April 21th. A limited number of places are available. The seminar will not be streamed.

Testa din affärsidé: Flemingsberg Science Award Startup öppen för ansökan

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Alla ideér är välkomna att delta i STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen.

Vi avrundar ett år som verkligen gått i rätt riktning

I januari 2022 antog stiftelsen Flemingsberg Science sin nya strategi med siktet inställt på 2025 och målsättningen att Flemingsberg ska vara förstahandsvalet för etableringar i södra Stockholm, att Flemingsberg erbjuder en internationell konkurrenskraftig innovationsmiljö och att Flemingsberg erbjuder en testbädd för samhällsutmaningar.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg
2022-03-31T09:06:30+02:00
Till toppen