Nu öppnar ansökan till Flemingsberg Science Award IDEA

Flemingsberg Science Award IDEA är en innovationstävling för dig som är student, boende eller jobbar i Flemingsberg. I en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup belönar Flemingsberg Science idéer i tidiga skeden – prissumman är 5000 kr.

Har du en idé som kan bidra till en bättre värld? Då ska du vara med i tävlingen. Vi står inför flera stora samhällsutmaningar som klimatförändringar, demografiska förändringar, psykisk ohälsa och ökande ojämlikhet. För att lösa dessa utmaningar kommer det att behövas nya innovativa lösningar och angreppssätt – nya sätt att tänka, samarbeta och agera.

Via Venture Cup får du värdefull feedback, möjligheter till nätverkande med intressanta profiler från näringslivet och din idé har dessutom chansen att tituleras som en av Sveriges 20 bästa affärsidéer.

Tävlingen är öppen mellan 30 augusti och 8 november.

Läs mer här eller hos Venture Cup.

Scientify Research vinnare av årets Flemingsberg Science Award

Flemingsbergs Science Award STARTUP 2023 gick till Scientify Research. Webbtjänsten samlar forskningsfinansiering från hela världen i en öppen databas. Här finns en rad funktioner för underlätta för forskare att hitta rätt finansieringsmöjligheter.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg
2022-08-30T16:48:02+02:00
Till toppen