Nationell konferens med fokus på ATMP

Den nationella konferensen ATMP Sweden 2022 Stockholm går av stapeln den 7-8 november. Konferensen inleds med en halvdag av seminarium och studiebesök i Flemingsberg.

Nätverket ATMP Sweden bjuder in till konferensen med stöd från innovationsmiljön ”ATMP 2030” och kompetenscentrumet Centre for Advanced Medical Products (CAMP).

Under den första dagen den 7 november, kl. 13-16, välkomnas deltagarna till Flemingsberg för att ta del av områdets ATMP-aktiviteter, forskning och nätverk kring verksamheterna. Här finns även möjlighet att delta på guidade turer hos utvalda verksamheter inom KI Campus Flemingsberg och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Konferensens andra dag den 8 november är en heldag i Solna, kl. 9-16, med ett nationellt fokus på ATMP-ekosystemet i Sverige. Här samlas det svenska nätverket av aktörer och intressenter inom ATMP för att stimulera kunskapsdelning och samarbete.

Deltagandet under konferensdagarna är gratis. Under den 7 november ingår dessutom eftermiddagsfika och den 8 november ingår både lunch och för- och eftermiddagsfika.

Se mer info och program här ATMP – ATMP Sweden 2022 Stockholm
Registrera dig här ATMP – Registration links (atmpsweden.se)

Har du frågor? Kontakta kristina.kannisto@regionstockholm.se eller hanna.sjölund@ki.se

Observera att programmet den 7 november är på engelska, medan programmet 8 november är på svenska.

Scientify Research vinnare av årets Flemingsberg Science Award

Flemingsbergs Science Award STARTUP 2023 gick till Scientify Research. Webbtjänsten samlar forskningsfinansiering från hela världen i en öppen databas. Här finns en rad funktioner för underlätta för forskare att hitta rätt finansieringsmöjligheter.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg
2022-10-05T17:10:45+02:00
Till toppen