Nationell konferens med fokus på ATMP

Den nationella konferensen ATMP Sweden 2022 Stockholm går av stapeln den 7-8 november. Konferensen inleds med en halvdag av seminarium och studiebesök i Flemingsberg.

Nätverket ATMP Sweden bjuder in till konferensen med stöd från innovationsmiljön ”ATMP 2030” och kompetenscentrumet Centre for Advanced Medical Products (CAMP).

Under den första dagen den 7 november, kl. 13-16, välkomnas deltagarna till Flemingsberg för att ta del av områdets ATMP-aktiviteter, forskning och nätverk kring verksamheterna. Här finns även möjlighet att delta på guidade turer hos utvalda verksamheter inom KI Campus Flemingsberg och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Konferensens andra dag den 8 november är en heldag i Solna, kl. 9-16, med ett nationellt fokus på ATMP-ekosystemet i Sverige. Här samlas det svenska nätverket av aktörer och intressenter inom ATMP för att stimulera kunskapsdelning och samarbete.

Deltagandet under konferensdagarna är gratis. Under den 7 november ingår dessutom eftermiddagsfika och den 8 november ingår både lunch och för- och eftermiddagsfika.

Se mer info och program här ATMP – ATMP Sweden 2022 Stockholm
Registrera dig här ATMP – Registration links (atmpsweden.se)

Har du frågor? Kontakta kristina.kannisto@regionstockholm.se eller hanna.sjölund@ki.se

Observera att programmet den 7 november är på engelska, medan programmet 8 november är på svenska.

Från Science Week: Innovativa arenor skapar samverkan för framtidens stad

Se panelsamtalet om hur innovativa neutrala arenor är centrala för utvecklingen av den smarta och kunskapsintensiva staden. Flemingsberg Science VD Johnny Högberg deltar tillsammans med en panel bestående av Sophia Sundberg, Vd, Barkaby Science, Peter Dobers, Professor i företagsekonomi med fokus på hållbar utveckling och samverkan, Södertörns högskola, Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, Fabege och Anton Västberg, Utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Testa din affärsidé: Flemingsberg Science Award Startup öppen för ansökan

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Alla ideér är välkomna att delta i STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg
2022-10-05T17:10:45+02:00
Till toppen