Science Week: Innovativa arenor skapar samverkan för framtidens stad

Stockholm växer och vi vill ha en smart stad med kunskapsintensiv industri som är hållbar. I ett panelsamtal under Science Week den 1 februari diskuterar vi hur innovativa neutrala arenor är centrala för utvecklingen av den smarta och kunskapsintensiva staden.

Varför behövs organiserad samverkan och hur kan det vara en katalysator för utvecklingen? Det sägs att samarbete är nödvändigt för att hitta hållbara fungerande lösningar men hur funkar det i praktiken? Hur går det till när akademin, samhälle och företag samverkar för framtiden. Vad är fallgroparna och vad skapar framgång?

Lydia Capolicchio modererar en panel bestående av Johnny Högberg, Vd, Flemingsberg Science, Sophia Sundberg, Vd, Barkaby Science, Peter Dobers, Professor i företagsekonomi med fokus på hållbar utveckling och samverkan, Södertörns högskola, Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, Fabege och
Anton Västberg, Utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Läs mer och anmäl dig

Scientify Research vinnare av årets Flemingsberg Science Award

Flemingsbergs Science Award STARTUP 2023 gick till Scientify Research. Webbtjänsten samlar forskningsfinansiering från hela världen i en öppen databas. Här finns en rad funktioner för underlätta för forskare att hitta rätt finansieringsmöjligheter.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg
2023-01-30T11:23:15+01:00
Till toppen