Stiftelsen Flemingsberg Science söker en kommunikatör

Stiftelsen Flemingsberg Science är en neutral aktör i den regionala utvecklingen av södra Stockholm med uppdrag är att främja och gå i bräschen för utvecklingen av kunskapsintensiv verksamhet i Flemingsberg.

Vårt mål är att utveckla Flemingsberg till att 2050 vara ett av Sveriges mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och kreativitet. Detta mål når vi genom att arbeta för att;

 • Flemingsberg ska vara förstahandsvalet för etableringar i södra Stockholm
 • Flemingsberg ska erbjuda en internationellt konkurrenskraftig innovationsmiljö
 • Flemingsberg ska utvecklas till en testbädd för urbana samhällsutmaningar

Om tjänsten
Vi söker en junior kommunikatör som kan;

 • Utveckla och skapa innehåll på vår webb (text, bild, film)
 • Kvalitetssäkra stiftelsens externa kommunikation och marknadsföringsmaterial
 • Planera och kommunicera vårt arbete i sociala medier och på webb
 • Marknadsföra events och projekt
 • Planera och delta på mässor/andra aktiviteter som har ett marknadsintresse för stiftelsen
 • Leda Flemingsberg Business Community genom att planera innehåll, bjuda in och arrangera/genomföra aktiviteter i communityn
 • Skapa intresse och öka kunskapen om vårt arbete

Din profil

 • minst treårig universitets- eller högskoleutbildning inom marknadsföring och/eller media/kommunikatio
 • dokumenterade erfarenheter av att hantera Office-paketet, Adobe Creative Suite och WordPress
 • du kan uttrycka dig obehindrat och flytande i tal och skrift på engelska och svenska
 • resultat- och målinriktad

Egenskaper
Du ska vara en prestigelös och lyhörd doer och trivs med att rycka in där det behövs samt ha förmåga att samarbeta och samverka både internt och externt. Du ska ha ett stort intresse och förståelse för att verka i en innovativ och entreprenöriell miljö. För att passa i rollen tror vi att är du är snabblärd och flexibel. Du är van vid att arbeta noggrant och strukturerat och trivs i att arbeta i team och självständigt.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan bifoga ditt CV och personligt brev. Vi erbjuder en provanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Start efter överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Johnny Högberg, VD, 070-550 12 73, johnny.hogberg@flemingsbergscience.se

Sista ansökningsdag är den 4 juni 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ladda ned pdf

Stiftelsen Flemingsberg Science
Stiftelsen bildades 2011 med uppdraget att främja samarbetet mellan akademi, näringsliv och samhälle i Flemingsberg. Bakom stiftelsen finns Region Stockholm, Huddinge kommun, Botkyrka kommun, Karolinska Institutet, Kungliga Tekniska högskolan (KTH), Södertörns högskola och Röda Korsets Högskola.

Stiftelsen Flemingsberg Science på Almedalsveckan

Vi på stiftelsen har spenderat en solig vecka i Almedalen 2024. Det var en vecka som bjöd på många insikter och spännande samtal, och en höjdpunkt för oss var vårt rundabordssamtal som vi arrangerade tillsammans med Huddinge Kommun. Där fördjupade vi oss i Flemingsbergs betydelse för södra Stockholm som en världsledande aktör inom life science. Pernilla Boström, COO på stiftelsen Flemingsberg Science berättar mer.

Sommarhälsning från Johnny Högberg

Vad händer i Flemingsberg? Att tillsammans med andra aktörer lansera ett värdeerbjudande för Flemingsberg och nu börja använda oss av en gemensam berättelse, är nog det enskilt viktigaste som vi i stiftelsen har lyckats med under våren.

Om framtidens hälsodata med Sebastiaan Meijer

Idag finns det stora förhoppningar om att hälsodata kan användas för att leverera bättre vård, förebygga sjukdomar och främja hälsa. Lösningen ligger i att vi på ett bättre sätt utnyttjar den kunskap vi redan har från människors data. Detta berättar Sebastaan Meijer mer om, professor i vårdlogistik på Kungliga Tekniska högskolan.

2023-06-02T10:35:35+02:00
Till toppen