Logotyp flemingsberg Science Award

FS Award webb webb 2

TA DIN IDÉ TILL NÄSTA NIVÅ: Flemingsberg Science Award IDEA 2023 är nu öppen för anmälan

Nu är det äntligen dags för den årliga idétävlingen Flemingsberg Science Award. Målet är att locka innovatörer från Flemingsberg och hjälpa dem att ta steget mot att förverkliga sina visioner och samtidigt vara med och forma framtidens företag.

”Vi vill särskilt stötta idéer från Flemingsberg, därför har vi ett specialpris med en mindre prischeck men också möjlighet att under en månad få tillgång till vår Innovationshub Innovation Station Flemingsberg”– säger Flemingsberg Science VD Johnny Högberg.

Flemingsberg Science Award IDEA är en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup och riktar sig till studerande, arbetande och boende i Flemingsberg. Genom att delta i tävlingen ges du chansen att testa din affärsidé hos erfarna branschexperter. Detta kan vara det första steget mot att förvandla din vision till verklighet och forma framtidens företag. Som vinnare får du en prissumma på 5000 SEK samt tillgång till Coworkingmiljön Innovation Station på Campus Flemingsberg i en månad.

Läs mer

Anmäl dig här

Läs mer om Innovation station här

Nya Medlemmar på Innovation Station: Framviks Resa mot VR-Driven Konflikthantering

Framvik är en av Innovation Station Flemingsbergs senaste medlemmar. Ett scale up-bolag som har gjort sig kända genom sin framstående VR- teknik som baseras på gedigen forskning och unik expertis. VD och grundaren Maria Bauer berättar om deras resa, en framgångssaga som har lett fram till att de nu har valt att bli en del av Flemingsbergs bolagskluster.

Tävla om Flemingsberg Science Award Startup 2024 – ta din idé till nästa nivå

Äntligen öppnar anmälan till Flemingsberg Science Award STARTUP 2024. Har du en spännande affärsidé som förtjänar att testas av experter? Är du redo att ta den till nästa nivå? Då är denna tävling perfekt för dig. Delta och tävla om en vinst på 10 000 kr samt tre månaders medlemskap på Innovation Station - en coworking, innovationshub och mötesplats i hjärtat av Campus Flemingsberg.

Till toppen