Logotyp flemingsberg Science Award

FS Award webb webb 2

TA DIN IDÉ TILL NÄSTA NIVÅ: Flemingsberg Science Award IDEA 2023 är nu öppen för anmälan

Nu är det äntligen dags för den årliga idétävlingen Flemingsberg Science Award. Målet är att locka innovatörer från Flemingsberg och hjälpa dem att ta steget mot att förverkliga sina visioner och samtidigt vara med och forma framtidens företag.

”Vi vill särskilt stötta idéer från Flemingsberg, därför har vi ett specialpris med en mindre prischeck men också möjlighet att under en månad få tillgång till vår Innovationshub Innovation Station Flemingsberg”– säger Flemingsberg Science VD Johnny Högberg.

Flemingsberg Science Award IDEA är en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup och riktar sig till studerande, arbetande och boende i Flemingsberg. Genom att delta i tävlingen ges du chansen att testa din affärsidé hos erfarna branschexperter. Detta kan vara det första steget mot att förvandla din vision till verklighet och forma framtidens företag. Som vinnare får du en prissumma på 5000 SEK samt tillgång till Coworkingmiljön Innovation Station på Campus Flemingsberg i en månad.

Läs mer

Anmäl dig här

Läs mer om Innovation station här

Flemingsberg är inte en plats på vägen utan en plats på väg

Flemingsberg är ett område i ständig utveckling och förändring. För att belysa de spännande framsteg som görs och de möjligheter som väntar runt hörnet, bjöd Stiftelsen Flemingsberg Science in medlemmar av Flemingsberg Business Community till en inspirerande sommarfrukost med temat ”Vad händer i Flemingsberg”.

Till toppen