Visionsbild över Stockholm South Business District. Bild: Fabege.

Rätt plats för dig som vill växa nära ledande forskning och utbildning

Flemingsberg är ett av Stockholmsregionens mest spännande områden och en av de starkast växande stadskärnorna i södra Stockholm. Här skapas en plats för kunskap, kreativitet och nya idéer. Allt på en plats med nybyggda bostäder och arbetsplatser, och goda pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen. Här finns ett universitetssjukhus, fem högskolor med världsledande forskning, en konstskola och en gymnasieskola med fokus på life science samt ett av Sveriges största rättscentrum.

0
studenter
0
akademier
0
minuter till Stockholm C
0
arbetsplatser

VILL DU ETABLERA DIG I FLEMINGSBERG?

Vi kan erbjuda dig rätt personer och nätverk om du vill etablera din verksamhet i denna region. Vi kan de lokala förutsättningarna, marknaden och kulturen. Här får du snabbt en personlig kontakt med framtida nyckelpersoner och blivande kunder.

Unik campusmiljö

Campus Flemingsberg är Sveriges åttonde största campus med cirka 18 000 studenter – här kan du läsa allt från medicin och vård till ekonomi, juridik, statsvetenskap, teknik, musik och journalistik. Campus Flemingsberg är dessutom en av de platser i landet där du kan utbilda dig till polis.

I Flemingsberg finns ett levande och mångvetenskapligt campus, som är unikt med sin mix av högre utbildning, forskning, kunskapsintensiva företag, studentbostäder och sjukvård – allt inom gångavstånd. Läs mer hos Campus Flemingsberg.

Ett av Sveriges största utvecklingsprojekt

Runt Flemingsberg station och nya resecentrum utvecklas Flemingsbergsdalen med bland annat den internationella affärs- och forskningshubben Stockholm South Business District. Här skapas ett centrum som kan locka så många som 50 000 arbetande, 50 000 boende och 50 000 besökare. Flemingsberg är därmed ett av de största utvecklingsprojekten i landet, med investeringar på 60 miljarder kronor.

STIFTELSEN FLEMINGSBERG SCIENCE

Flemingsberg Science är en neutral ingång till akademier, Huddinge och Botkyrka kommun, fastighetsägarna, Region Stockholm, Stockholm SBD och övriga med målet att utveckla Flemingsberg. Vi är en icke vinstdrivande organisation med uppdrag att möjliggöra samarbeten och främja tillväxt.
Kontakta oss idag!

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg