Ny processledare viktig för utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg

Nu finns en ny processledare på plats i Huddinge kommun för att samordna utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg. Ann-Christin Rudström ser sig som en möjliggörare för områdets utvecklingsresa.

Huddinge kommuns nya processledare Ann-Christin Rudström ska samverka med många andra aktörer i utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg. Hennes roll blir såväl operativ som planerande för att nå den vision som tagits fram för Flemingsberg.

– Det är ett stort utvecklingsområde med många stora utmaningar. Vi är många inom kommunen som är kopplade till området och det är minst lika många – om inte fler – utanför. Någon behöver ha helikopterperspektivet och att fånga upp de frågor som kanske inte har en naturlig hemvist blir min roll, förklarar Ann-Christin Rudström i nyhetsbrevet Huddinge bygger.

Mer om Ann-Christin Rudström och rollen som processledare hittar du på Huddinge bygger. 

Bild: En visionsbild av den kommande utvecklingen av Hälsovägen i Flemingsberg. Huddinge. 

”Vi vill öka intresset från industrin att samarbeta med forskare”

Pre-GMP laboratoriet på Karolinska Institutet ger företag möjlighet att utveckla produkter, läkemedel och behandlingar. Man hoppas på ett ökat intresse från industrin att samarbeta. Professor Matti Sällberg, ansvarig på pre GMP-enheten berättar mer om hur denna kan vara till hjälp tidigt i utvecklingen.

Flemingsberg Science Award STARTUP öppen för tävlande

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Förutom prissumman på 10 000 SEK får vinnaren även fri plats under tre månader i Flemingsbergs Sciences innovationsmiljö. Deadline för deltagande är den 5 april.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg
2021-04-12T13:53:59+02:00
Till toppen