Ny processledare viktig för utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg

Nu finns en ny processledare på plats i Huddinge kommun för att samordna utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg. Ann-Christin Rudström ser sig som en möjliggörare för områdets utvecklingsresa.

Huddinge kommuns nya processledare Ann-Christin Rudström ska samverka med många andra aktörer i utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg. Hennes roll blir såväl operativ som planerande för att nå den vision som tagits fram för Flemingsberg.

– Det är ett stort utvecklingsområde med många stora utmaningar. Vi är många inom kommunen som är kopplade till området och det är minst lika många – om inte fler – utanför. Någon behöver ha helikopterperspektivet och att fånga upp de frågor som kanske inte har en naturlig hemvist blir min roll, förklarar Ann-Christin Rudström i nyhetsbrevet Huddinge bygger.

Mer om Ann-Christin Rudström och rollen som processledare hittar du på Huddinge bygger. 

Bild: En visionsbild av den kommande utvecklingen av Hälsovägen i Flemingsberg. Huddinge. 

Testa din affärsidé: Flemingsberg Science Award Startup öppen för ansökan

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Alla ideér är välkomna att delta i STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen.

SMI bjuder in till julig lunchkonsert

Stockholm Musikpedagogiska Institut, SMI bjuder in till en julig slagverkskonsert den 12 december. Slagverksstudenter och lärare framför ett varierat program och en grötlunch med Julgröt, skinkmacka, lussebulle, pepparkaka och kaffe serveras för bara för 60kr. Lunch serveras från 11.30 och konserten startar kl 12.

Event: Ny coworkingmiljö och mötesplats på campus Flemingsberg

Stockholm har som mål att bli ett internationellt ledande life science kluster. För att lyckas behövs kompetens, forskning, samverkan och gränsöverskridande mötesplatser där kreativa krockar kan uppstå. Välkommen till ett seminarium där vi sätter ljus på vilka framgångsfaktorer som behövs på vägen.  

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg
2021-04-12T13:53:59+02:00
Till toppen