Ny processledare viktig för utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg

Nu finns en ny processledare på plats i Huddinge kommun för att samordna utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg. Ann-Christin Rudström ser sig som en möjliggörare för områdets utvecklingsresa.

Huddinge kommuns nya processledare Ann-Christin Rudström ska samverka med många andra aktörer i utvecklingen av stadskärnan Flemingsberg. Hennes roll blir såväl operativ som planerande för att nå den vision som tagits fram för Flemingsberg.

– Det är ett stort utvecklingsområde med många stora utmaningar. Vi är många inom kommunen som är kopplade till området och det är minst lika många – om inte fler – utanför. Någon behöver ha helikopterperspektivet och att fånga upp de frågor som kanske inte har en naturlig hemvist blir min roll, förklarar Ann-Christin Rudström i nyhetsbrevet Huddinge bygger.

Mer om Ann-Christin Rudström och rollen som processledare hittar du på Huddinge bygger. 

Bild: En visionsbild av den kommande utvecklingen av Hälsovägen i Flemingsberg. Huddinge. 

Från Science Week: Innovativa arenor skapar samverkan för framtidens stad

Se panelsamtalet om hur innovativa neutrala arenor är centrala för utvecklingen av den smarta och kunskapsintensiva staden. Flemingsberg Science VD Johnny Högberg deltar tillsammans med en panel bestående av Sophia Sundberg, Vd, Barkaby Science, Peter Dobers, Professor i företagsekonomi med fokus på hållbar utveckling och samverkan, Södertörns högskola, Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, Fabege och Anton Västberg, Utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Testa din affärsidé: Flemingsberg Science Award Startup öppen för ansökan

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Alla ideér är välkomna att delta i STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen.

SMI bjuder in till julig lunchkonsert

Stockholm Musikpedagogiska Institut, SMI bjuder in till en julig slagverkskonsert den 12 december. Slagverksstudenter och lärare framför ett varierat program och en grötlunch med Julgröt, skinkmacka, lussebulle, pepparkaka och kaffe serveras för bara för 60kr. Lunch serveras från 11.30 och konserten startar kl 12.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg
2021-04-12T13:53:59+02:00
Till toppen