Flemingsberg Science firar tio år – följ resan till i dag

I år är det tio år sedan stiftelsen Flemingsberg Science grundades. Decenniet har rymt en rad satsningar som bidragit till utvecklingen av Flemingsberg som en regional stadskärna i södra Stockholm.

En ny skrift sammanfattar den tioåriga resa som stiftelsen Flemingsberg Science gjort under åren 2011-2021. Här beskrivs stiftelsens tre verksamhetsperioder under rubrikerna: Fler nya kunskapsintensiva företag, Samverkan för ett starkt campus och En levande och öppen universitetsstad.

Alla perioder speglas genom intervjuer med en rad personer som i olika former varit aktiva i arbetet. Bland dem finns Matti Sällberg, professor vid KI:
– Flemingsbergs Science hade i en central roll i etablerandet av Campus Flemingsberg som ett begrepp och att man nu ser det som en fysisk miljö, säger Matti Sällberg, professor och biomedicinsk analytiker vid institutionen för laboratoriemedicin på Karolinska Institutet.

I skriften kan du även följa de senaste tio årens fysiska utveckling av Flemingsberg och dessutom få en glimt av framtidens regionala stadskärna.

Skriften ”Flemingsberg Science 2011-2021” presenterades i samband med tillträdandet av en ny VD för stiftelsen.

Flemingsberg Science firar tio år – följ resan till i dag

I år är det tio år sedan stiftelsen Flemingsberg Science grundades. Decenniet har rymt en rad satsningar som bidragit till utvecklingen av Flemingsberg som en regional stadskärna i södra Stockholm. En ny skrift sammanfattar den tioåriga resa som stiftelsen Flemingsberg Science gjort under åren 2011-2021. Här beskrivs stiftelsens tre verksamhetsperioder under rubrikerna: Fler nya kunskapsintensiva företag, Samverkan för ett starkt campus och En levande och öppen universitetsstad.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg
2021-11-08T18:08:35+01:00
Till toppen