Nytt år – nya planer

Året närmar sig sitt slut med stormsteg och detsamma gäller mina första två månader på Flemingsberg Science. Mina förväntningar på det nya uppdraget, pågående verksamheter, nätverk och samarbetspartners har med lätthet uppfyllts.

Flemingsberg är unikt och det finns kraft och vilja att utveckla campusområdet ännu mer. Här ska givetvis Flemingsberg Science bidra genom uppdraget att utveckla kunskapsintensiv verksamhet i Flemingsberg.

När vi går in i 2022 så gör vi det med en ny strategisk inriktning för stiftelsens arbete. Styrelsen har formulerat tre strategiska mål för perioden 2022-2025. Målen är tydliga: Flemingsberg ska vara förstahandsvalet för etableringar i södra Stockholm. Flemingsberg ska erbjuda en internationellt konkurrenskraftig innovationsmiljö. Dessutom ska Flemingsberg utvecklas till en testbädd för urbana samhällsutmaningar.

Nu blickar vi framåt och kommer i januari att presentera verksamhetsplaner som tar oss fram till utsatta mål.
Vi vill från Flemingsberg Science sida önska en god jul och ett gott nytt år!

Johnny Högberg
CEO, Flemingsberg Science

Do you want to know more?
Subscribe to our newsletter.

Do you want to know more?
Subscribe to our newsletter.

CF_logo_neg
2022-01-26T09:11:38+01:00
Till toppen