Nytt år – nya planer

Året närmar sig sitt slut med stormsteg och detsamma gäller mina första två månader på Flemingsberg Science. Mina förväntningar på det nya uppdraget, pågående verksamheter, nätverk och samarbetspartners har med lätthet uppfyllts.

Flemingsberg är unikt och det finns kraft och vilja att utveckla campusområdet ännu mer. Här ska givetvis Flemingsberg Science bidra genom uppdraget att utveckla kunskapsintensiv verksamhet i Flemingsberg.

När vi går in i 2022 så gör vi det med en ny strategisk inriktning för stiftelsens arbete. Styrelsen har formulerat tre strategiska mål för perioden 2022-2025. Målen är tydliga: Flemingsberg ska vara förstahandsvalet för etableringar i södra Stockholm. Flemingsberg ska erbjuda en internationellt konkurrenskraftig innovationsmiljö. Dessutom ska Flemingsberg utvecklas till en testbädd för urbana samhällsutmaningar.

Nu blickar vi framåt och kommer i januari att presentera verksamhetsplaner som tar oss fram till utsatta mål.
Vi vill från Flemingsberg Science sida önska en god jul och ett gott nytt år!

Johnny Högberg
CEO, Flemingsberg Science

Nya Medlemmar på Innovation Station: Framviks Resa mot VR-Driven Konflikthantering

Framvik är en av Innovation Station Flemingsbergs senaste medlemmar. Ett scale up-bolag som har gjort sig kända genom sin framstående VR- teknik som baseras på gedigen forskning och unik expertis. VD och grundaren Maria Bauer berättar om deras resa, en framgångssaga som har lett fram till att de nu har valt att bli en del av Flemingsbergs bolagskluster.

Tävla om Flemingsberg Science Award Startup 2024 – ta din idé till nästa nivå

Äntligen öppnar anmälan till Flemingsberg Science Award STARTUP 2024. Har du en spännande affärsidé som förtjänar att testas av experter? Är du redo att ta den till nästa nivå? Då är denna tävling perfekt för dig. Delta och tävla om en vinst på 10 000 kr samt tre månaders medlemskap på Innovation Station - en coworking, innovationshub och mötesplats i hjärtat av Campus Flemingsberg.

Do you want to know more?
Subscribe to our newsletter.

Do you want to know more?
Subscribe to our newsletter.

CF_logo_neg
2022-01-26T09:11:38+01:00
Till toppen