Event: Ny coworkingmiljö och mötesplats på Campus Flemingsberg

Stockholm har som mål att bli ett internationellt ledande life science kluster. För att lyckas behövs kompetens, forskning, samverkan och gränsöverskridande mötesplatser där kreativa krockar kan uppstå.

Välkommen till ett seminarium där vi sätter ljus på vilka framgångsfaktorer som behövs på vägen.  A Working Lab är en viktig och ny mötesplats i ekosystemet. Här kan företag, studenter och forskare hyra labb och kontorsyta. Välkommen att spana in vår nyöppnade nod AWL i Flemingsberg som knyter samman Karolinska Institutet, life science-branschen och platserna Solna och Flemingsberg.

PROGRAM (eventet är på engelska)
– Welcome to A Working Lab Flemingsberg
Sara Gunnerås KI Science Park, Johnny Högberg Flemingsberg Science, Åsa Johansson AWL
– Success factors for a leading life science cluster, Martin Tegner Region Sthlm
– A place for collaboration, Lars Frelin Ana Futura
– Panel discussion with A Working Lab members APLEX Bio and Truly Labs
– Tie the knot!

– Mingle, food, drinks, music and the chance to see the coworking space

Moderator: Patrik Blomquist, KI Innovations

Eventet arrangeras av A Working Lab tillsammans med Flemingsberg Science och KI Science Park.

Tid: 2022-10-27 kl 14.00-15.15

Plats: Lounge, AWL Flemingsberg, Alfred Nobels Allé 10,

Anmäl dig här!

Från Science Week: Innovativa arenor skapar samverkan för framtidens stad

Se panelsamtalet om hur innovativa neutrala arenor är centrala för utvecklingen av den smarta och kunskapsintensiva staden. Flemingsberg Science VD Johnny Högberg deltar tillsammans med en panel bestående av Sophia Sundberg, Vd, Barkaby Science, Peter Dobers, Professor i företagsekonomi med fokus på hållbar utveckling och samverkan, Södertörns högskola, Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, Fabege och Anton Västberg, Utvecklingsdirektör, Region Stockholm.

Testa din affärsidé: Flemingsberg Science Award Startup öppen för ansökan

STARTUP är en tävling för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som studenter, boende eller på annat sätt verksamma till området. Alla ideér är välkomna att delta i STARTUP så länge du tävlar med din egen idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in i tävlingen.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA
CF_logo_neg
2022-10-17T10:56:40+02:00
Till toppen