FS-science-Award_2024

Tävla om Flemingsberg Science Award Startup 2024 – ta din idé till nästa nivå

Äntligen öppnar anmälan till Flemingsberg Science Award STARTUP 2024. Har du en spännande affärsidé som förtjänar att testas av experter? Är du redo att ta den till nästa nivå? Då är denna tävling perfekt för dig. Delta och tävla om en vinst på 10 000 kr samt tre månaders medlemskap på Innovation Station – en coworking, innovationshub och mötesplats i hjärtat av Campus Flemingsberg.

”Tävlingen är en möjlighet för våra studenter, arbetande och boende i Flemingsberg att visa upp sina innovativa idéer. Genom samarbetet med Venture Cup strävar vi efter att stötta och främja entreprenörskap samt bidra till utvecklingen av vårt lokala ekosystem för innovation och tillväxt i Flemingsberg.””– säger Johnny Högberg, VD på Flemingsberg Science.

Flemingsberg Science Award STARTUP är en deltävling till den nationella affärsplanetävlingen Venture Cup och riktar sig till studerande, arbetande och boende i Flemingsberg. Genom att delta i tävlingen ges du chansen att testa din affärsidé hos erfarna branschexperter. Målet med tävlingen är att locka innovatörer från Flemingsberg och hjälpa dem att ta steget mot att förverkliga sina visioner och samtidigt vara med och forma framtidens företag. 

Viktiga datum:

11 mars – sista dag för garanterad feedback

20 mars – Deadline

Läs mer

Anmäl dig till tävlingen här

 

Flemingsberg är inte en plats på vägen utan en plats på väg

Flemingsberg är ett område i ständig utveckling och förändring. För att belysa de spännande framsteg som görs och de möjligheter som väntar runt hörnet, bjöd Stiftelsen Flemingsberg Science in medlemmar av Flemingsberg Business Community till en inspirerande sommarfrukost med temat ”Vad händer i Flemingsberg”.

Till toppen