Flemingsberg Innovation Community lyfter din idé

Mötesplatsen Flemingsberg Innovation Community samlar en rad organisationer som kan ge dig olika typer av innovationsstöd och hjälp. Bland dem finns Sting som sedan starten 2002 guidat hundratals startupföretag till framgång.

– Det finns särskilt goda förutsättning för innovationer från forskningen som görs vid akademierna i Flemingsberg, och inom Karolinska Universitetssjukhuset, säger Pär Hedberg, vd och grundare av Sting.
– Särskilt intressant är projekt som hör hemma inom området utmaningsdriven innovation. Där problem identifieras i vården som kan lösas med hjälp av nya idéer.

Viktigt med brett stöd
Särskild lyfter han projektet Kraftcentrum Flemingsberg som tidigare drevs av Flemingsberg Science med målet att utveckla nya affärer ur idéer och behov från vården.
– Förutom inom Life science så finns även andra området i Flemingsberg med god potential för nya företag. För att fler ska lyckas behövs det breda innovationsstöd som byggs upp av Flemingsberg Science med goda kontakter till mer specialiserade innovationsrådgivare, säger Pär Hedberg.
Flemingsberg Innovation Community samlar en rad organisationer som kan hjälpa till med patentfrågor, affärsidéer, finansiering, utveckling, uppskalning, samverkan med akademi, samhälle och näringsliv, co-working och nätverk.

Anmäl dig till utskickslistan för Flemingsberg Innovation Community och få inbjudningar till aktiviteter, event och möten.

Scientify Research vinnare av årets Flemingsberg Science Award

Flemingsbergs Science Award STARTUP 2023 gick till Scientify Research. Webbtjänsten samlar forskningsfinansiering från hela världen i en öppen databas. Här finns en rad funktioner för underlätta för forskare att hitta rätt finansieringsmöjligheter.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du veta mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

CF_logo_neg
2022-12-07T11:24:39+01:00
Till toppen